Respectul fata de ceilalti clienti, fata de clubul MGC dar si fata de vecinii nostri fata de care avem obligatia morala dar si legala data de Legea 61/1991 pentru respectarea orelor de liniste, ne obliga la sanctionarea clientilor nostri care se lasa purtati de adrenalina jocului si uita ca sunt intre alti oameni care merita sa le fie respectat drepul de a se juca in o atmosfera placuta, relaxanta si prietenoasa. 

Lista de suspendari pentru incalcarea regulilor interne principale:

 1. Produse din exterior (cu exceptia comenziilor Glovo/Foodpanda/Pizza, etc ce se consuma la mesele de jos) - suspendare 3 zile;
 2. Agresivitate fizica (ex: pumn in masa, lovit cu mouse-ul de masa) - suspendare 3 zile;
 3. Deranjarea altor clienti in mod indirect (ex: apeluri video, muzica fara casti, tiktock fara casti) - suspendare 3 zile;
 4. Deranjarea altor clienti in mod direct (ex: tipat/vorbit tare) - suspendare o saptamana;
 5. Fumat iQos/tigara electronica in interorul locatiei noastre (inclusiv baie) - suspendare 1 luna;
 6. Nerespectarea angajatiilor sau a celorlalti client – suspendare de la 6 luni la permanenta
 7. Distrus echipament - platit la pret de nou si suspendare 6 luni;
 8. Fumat tigari in interiorul locatiei noastre (inclusiv baie) - suspendare 1 an;
 9. Fumat iarba sau consum de droguri in interiorul locatiei noastre (inclusiv baie) - suspendare permanenta;
 10. Bataie cu colegii de joc, amenintare/agresiune staff – suspendare permanenta + plangere penala.
 11. Nu suntem responsabili de obiectele uitate in sala noastra. Daca le gasim, va sunam pe numarul lasat la rezervare si le pastram pentru o perioada de 30 de zile. Daca nu sunt revendicate acestea vor fi donate.

La orice suspendare mai sus mentionata, banii nu se returneaza cand sunteti dat afara. La orele pe nelimitat, se platesc orele in care s-a jucat. Exista si posibilitatea de a nu plati orele jucate, insa suspendarea va deveni permanenta.

 

Pentru suspendarile de maxim 1 luna, se ofera un avertisment verbal in prealabil. La al doilea avertisment veti primi lista cu abaterile incercuite. La al 3-a avertisment veti fi invitat sa parasiti sala. In cazul in care nu parasiti sala in decurs de 3 minute, veti fi dat afara de firma de paza.

Pentru suspendarile de peste 1 luna, nu se ofera avertisment si veti fi dat afara de firma de paza.

O abatere ulterioara de la regulament, aduna suspendarile precedente. (Ex: daca ai avut ban o saptamana pentru tipat in trecut, la urmatoarea abatere primesti 1 saptamana +1 saptamana).

In cazul altor abateri de la regulamentul intern, ne rezervam dreptul de a ne rezerva clientela. Atata timp cat respecti ceilalti client, vecinii nostril, sala noastra si stafful nostru, vei fi binevenit intodeauna.

Ne dorim sa oferim cat mai putine suspendari clientilor nostri, insa din respect pentru ceilalti nu vom ezita pentru niciunul din cazurile mai sus mentionate, indiferent de numele persoanei in cauza, nationalitatea, sexul. Marsupy Gaming Club este un club care nu face discriminari si sustine egalitatea si drepatea pentru toti. 

Newsletter


Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pentru a afla primul cand organizam competitii noi sau avem informatii importante de comunicat din lumea gamingului