eSports Squads este divizia de eSports a Marsupy Gaming Club ce este responsabila de echipele profesioniste.

MGC doreste sa isi formeze echipe in eSport-ul de performanta pentru urmatoarele jocuri: Fortnite, Dota2, CSGO, SC2, LOL.

Vom organiza constant competitii pentru ca ne place sa oferim competitivitate si adrenalina marsupienilor nostrii, dar si pentru a cunoaste cat mai multi jucatori talentati ce ne pot reprezenta in competitii de prestigiu pe scena nationala si internationala.


Reguli MGC eSports Squads

 

1. Jucatorii toxici(flammerii) nu au ce cauta in echipele noastre

De multe ori un joc creaza nervi si tensiune, ce te vor face sa gandesti negativ, si sa joci mai rau. Atmosfera in echipa poate fi stricata imedait de un jucator toxic. Negativismul sau va fi transmis celorlati coechiperi si astfel infrangerea va fi o certitudine. Aici la MGC eSports Squads avem nevoie doar de atitudine pozitiva, optimism si incurajari. Poate azi tu ai o zi rea, si vei fi incurajat si carat de ceilalti. Poate maine tu ii vei cara pe toti. Din motivul asta, nu vom accepta niciodata jucatori toxici in echipele noastre. Chiar si in jocurile 1v1, nu vom accepta. Chiar si atunci cand esti singur, trebuie sa te incurajezi si sa te gandesti doar la ce ai gresit si cum poti sa nu mai gresesti. Gandurile negre se numesc negre tocmai pentru ca iti intuneca gandirea.

2. Jucatul la la misto (trollatul) nu este permis

Sigur ca e frumos sa mai razi, sa faci lucruri amuzante cand joci cu prietenii. Dar la nivel profesionist, toti jucatorii sunt buni. Poti sa conduci cu 8 la 0 in CSGO, si sa decizi sa faci misto de adversari la o faza, sa isi revina si sa pierzi meciul. In gamingul profesionist, un singur moment poate intoarce un joc. De aceea, vrem ca jucatorii nostri sa nu ierte niciodata nici in antrenamente, nici in competitii.

3. Poarta-te frumos cu cei din jur

Daca esti jucatorul nostru, ne reprezinti atat pe noi cat si pe sponsorii nostri. Cand porti tricoul nostru, ceilalti vor considera ca esti vocea noastra. Tot ce spui, trebuie sa fie adevarat. Daca ai ceva de spus ce nu ajuta pe nimeni, mai bine nu spui deloc. Suntem anti-bullying. Ne dorim sa fim un loc unde gamerii se simt in largul lor, unde toti suntem prieteni, unde impartim aceleasi pasiuni, unde ne ajutam unii pe altii sa ajungem cat mai buni in ceea ce facem.

4. Antrenamentele echipei trebuie frecventate

Vor fi doua antrenamente pe saptamana, adica 8 antrenamente pe luna. Daca lipsesti la mai mult de 4 antrenamente, prima rezerva iti va lua locul in echipa iar tu vei deveni ultima rezerva.

5. Capitanul echipei

Pentru a se alege capitanul echipei, fiecare membru al echipei va conduce 3 meciuri. La final, se va analiza cine a condus echipa cel mai bine si se va alege noul capitan de catre Managerul MGC eSports Squads. Procesul de realegere al capitanului poate fi initiat ori de Managerul MGC eSports Squads ori de membrii echipei.

6. Fair play trebuie sa fie mereu pe primul loc, chiar daca e regula nr. 6

 

Cum poti intra in una dintre echipele noastre?


Crezi ca ai abilitatile necesare sa intri in echipa noastra? Exista 2 modalitati:

1. Remarca-te prin participarea la una dintre competitiile noastre. Ca exemplu, 2 dintre jucatorii echipei noastre de CSGO s-au clasat podium la prima noastra competitie de CSGO 1v1. (Atares locul 1 si Panda locul 3)

2. Aplicand la urmatorul link.
3. Esti in sala in timpul unui antrenament al echipei noastre iar noua ne lipseste un jucator si se intampla sa vedem ca esti bun.

Program antrenamente MGC CS:GO Squad 

Newsletter


Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pentru a afla primul cand organizam competitii noi sau avem informatii importante de comunicat din lumea gamingului