Pagina Termeni si Conditii are scopul de a expune termenii generali, termenii de inregistare, termenii de plata, termenii de livrare si termenii de returnare.

Marsupy Gaming Club este denumirea comerciala a Marsupy Gaming Club SRL, persoana juridica cu sediul social in Bucuresti, Str. Bulgarus 65, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/17602/2019, avand CUI 40246846, numita in continuare Marsupy Gaming Club.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de administrator al site-ului www.marsupygamingclub.ro, Marsupy Gaming Club isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.marsupygamingclub.ro este proprietatea SC Marsupy Gaming Club SRL.

Marsupy Gaming Club garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.marsupygamingclub.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Marsupy Gaming Club fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, blogul, elemente de grafica, sunt proprietatea SC Marsupy Gaming Club SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@marsupygamingclub.ro. Marsupy Gaming Club va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Marsupy Gaming Club exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Marsupy Gaming Club.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC Marsupy Gaming Club SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC Marsupy Gaming Club SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Marsupy Gaming Club nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Utilizand site-ul nostru, sunteti de acord cu Politica noastra de confidentialitate. Pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web se poate citi aici. Site-ul nostru este conform cu legislatia nationala si europeana privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) nr. 679/2016.

Garantia produselor

Produsele comercializate de Marsupy Gaming Club nu sunt contrafacute.

Marsupy Gaming Club garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Marsupy Gaming Club. Termenul de livrare a produselor – este de 24-72 ore, prin reteaua de distributie Nemo Express sau Fan Courier. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Marsupy Gaming Club SRL. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului. Deasemenea, in perioadele aglomerate ca de exemplu Ziua Copilului, Black Friday, livrarile pot dura intre 3 si 7 zile lucratoare.

Livrarea se face prin reteaua de distributie Sameday sau Fan Courier, in 24-72h. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Marsupy Gaming Club SRL.

Pentru comenzile sub 1kg, pretul transportului este de 17lei. Daca pachetul are peste 1kg, pretul este de 22 lei. Apoi, la fiecare kg suplimentar, pretul creste cu 2.20 lei.

Plata produselor comandate prin Marsupy Gaming Club se poate face astfel: in numerar la livrare sau la punctul nostru de lucru, prin ordin de plata sau prin plata cu cardul.

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre agentul care efectueaza livrarea. In cazul in care plata in numerar se face la punctul nostru de lucru, se face angajatului nostru de la receptie.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre Marsupy Gaming Club.

Plata cu cardul bancar Visa sau MasterCard, se face prin shop-ul nostru online, cu ajutorul interfetei procesatorului Paylike.ro sau a procesatorului Netopia Payments, cu care lucram.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau in contul unei firme (persoana juridica), beneficiati de dreptul de retur in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.marsupygamingclub.ro

Dreptul de retur in termen de 30 zile nu afecteaza dreptul legal de retragere in termen de 14 zile conform OUG 34/2014.

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, ne puteti transmite cererea dvs. prin e-mail la contact@marsupygamingclub.ro.

Costul transportului pentru retur (de la client catre Marsupy Gaming Club) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client. Costul transportului se calculeaza astfel: 17 lei pentru colete pana la 1 kg, 22lei la peste 1kg plus 2.2 lei pentru fiecare kg suplimentar.

Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.

Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre Marsupy Gaming Club.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de Marsupy Gaming Club, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@marsupygamingclub.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni si Conditii

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Marsupy Gaming Club pentru utilizarea acestui site.

Marsupy Gaming Club verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Ne rezervam dreptul de a modifica orice continut de pe website, oricand este consideram de cuvinta.