Pe pagina eSport Events vom anunta competitiile de gaming si toate detalile despre urmatoarele competitii. Tot de aici veti putea achita si taxa de participare.

Gamingul este fain, dar cel mai fain este cand joci in competitii, cand incerci sa iti depasesti limitele iar adrenalina este maxima. Cand esti carry si ai ramas singur cu toata echipa adversa, atunci o sa simti ca traiesti cu adevarat.

Stiati ca gamingul competitiv este cel cea mai sigura forma de a face sa curga aceasta substanta formidabila prin sange care ne da senzatii si puteri incredibile? Nici noi, doar presupunem :D.

Marsupy Gaming Club isi doreste sa impartaseasca cu ceilalti gameri pasionati placerea competitiilor, de acceea ne vom lua misiunea de a organiza competitii cat mai des.

Momentan, din cauza pandemiei, nu putem organiza competitii ca odinioara, pe lan, cu numar mare de participanti.

Vom organizam in premiera(pentru noi), o competitie de Starcraft 2, care se va desfasura in mare parte online. Doar semifinalistii (ultimii 8), vor juca semifinalele si finalele in sala noastra.


Marsupy Gaming Club Fortnite Solo Cup Editia 3

MGC FORTNITE SOLO 3 v1

Cu mare entuziasm si nostalgie, dorim sa anuntam a 3-a editie MGC Fortnite Solo Cup, organizata de clubul nostru in parteneriat cu AQIRYS. Competitia va incepe pe data de 26 Iunie, ora 10:00.

Concursul se va desfasura in format Battle Royale/Solo Arena Custom. Limita maxima este de 63 de participanti. Vor fi 3 serii a cate 21 de jucatori. Fiecare serie va juca cate 2 meciuri. Primii 7 jucatori din fiecare serie se vor califica in finala.

Fond de premiere: ~3000ron (Locul I - 600 lei + Tastatura Aqirys Aludra + Mouse Polaris, Locul II - 450 lei + Casti Aqirys Andromeda, Locul III - 300 lei + Mouse Aqirys TGA Alpha, Locul IV - Mousepad Singularity XL + 3 Pachete 8h, Locul V - 3 Pachete 5h)

Taxa de participare: 40ron

Bracket-uri: https://toornament.com/en_US/tournaments/5794126321801723904/

Regulament: https://marsupygamingclub.ro/mgc-fortnite-solo-cup-e3.pdf


Taxa de participare se poate achita la receptia clubului nostru sau pe site-ul nostru. Termenul limita de inscriere este 24 iunie.

FOARTE IMPORTANT: Jucatorii vor posta la finalul meciului un screenshot cu locul si killurile obtinute pe discordul Marsupy Gaming Club, in sectiunea destinata turneului.
Jucatorii vor primii un rol special si vor avea acces la camerele destinate.
Jucatorii trebuie sa fie pe server pana la data limita : 24 iunie.
Pentru a avea acces la camerele de turneu, accesati camera #roluri si selectati fortnite.

Pentru orice intrebari, ne puteti scrie pe Discord.

Canal Discord: https://discord.gg/fQqHCYp


eSport Events

 

Mai jos puteti vedea urmatoarele competitii pe care le organizam, in ordine cronologica. Biletele se pot cumpara doar pentru urmatoarea competitie.26/06/2022

MGC Fortnite Solo Cup Editia 3

10:00
 

Newsletter


Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pentru a afla primul cand organizam competitii noi sau oricand avem alte informatii importante de comunicat