eSport Events

Pe pagina eSport Events vom anunta competitiile de gaming si toate detalile despre urmatoarele competitii. Tot de aici veti putea achita si taxa de participare.

Gamingul este fain, dar cel mai fain este cand joci in competitii, cand incerci sa iti depasesti limitele iar adrenalina este maxima. Cand esti carry si ai ramas singur cu toata echipa adversa, atunci o sa simti ca traiesti cu adevarat.

Stiati ca gamingul competitiv este cel cea mai sigura forma de a face sa curga aceasta substanta formidabila prin sange care ne da senzatii si puteri incredibile? Nici noi, doar presupunem :D.

Marsupy Gaming Club isi doreste sa impartaseasca cu ceilalti gameri pasionati placerea competitiilor, de acceea ne vom lua misiunea de a organiza competitii cat mai des.

Momentan, din cauza pandemiei, nu putem organiza competitii ca odinioara, pe lan, cu numar mare de participanti.

Vom organizam in premiera(pentru noi), o competitie de Starcraft 2, care se va desfasura in mare parte online. Doar semifinalistii (ultimii 8), vor juca semifinalele si finalele in sala noastra.


Marsupy Gaming Club CSGO 1v1 Cup Editia 2

mgc csgo 1v1 cup

Dorim sa va anuntam a doua editie a competitiei Marsupy Gaming Club CSGO 1v1 Cup. Turneul este 1v1, Single Tournament. Calificarea se va juca online si va incepe Sambata, 26 Septembrie iar finala se va juca la Marsupy Gaming Club, Duminica, 4 Octombrie.

Etapa de calificare se va juca online, Best of 1.

Sferturile, semifinalele, si finalele se vor juca pe lan la MGC, Best of 3.

Fond de premiere: 1000ron (Locul I - 600 ron, Locul II - 300 ron, Locul III - 100 ron)

Taxa inscriere: 0ron

Bracket-uri: Faceit.com Marsupy Gaming Club CSGO 1v1 Cup Editia 2

Regulament: https://marsupygamingclub.ro/mgccsgo1v1cupe2.pdf

FOARTE IMPORTANT: pe durata fiecărui joc, va rugăm să faceți o înregistrare (cu comanda /record "numemeci" în consola; EX: record MichaelJordan69vsCristianoRonaldo7), astfel ca în cazul unei contestații, sa aveți dovada ca nu ați jucat cu coduri. Dacă nu aveți video cu meciul salvat sa îl puneți la dispoziția adminilor dacă adversarul face contestație, se va considera meci pierdut.

Pentru orice intrebari, ne puteti scrie pe Discord.

Canal Discord: https://discord.gg/fQqHCYp


CLASAMENT

eSport Events

 

Mai jos puteti vedea urmatoarele competitii pe care le organizam, in ordine cronologica. Biletele se pot cumpara doar pentru urmatoarea competitie.26/09/2020

Calificari MGC CSGO 1v1 CUP E2

12:00


04/10/2020

Etapa Finala CSGO 1v1 CUP E2

12:00


??/??/2020

Calificari MGC CSGO 5v5 Cup E1

12:00

??/??/2020

Etapa Finala MGC CSGO 5v5 Cup E1

12:00


 

Newsletter


Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pentru a afla primul cand organizam competitii noi sau oricand avem alte informatii importante de comunicat


Login

Lost your password?

Copy link
Powered by Social Snap