Pe pagina eSport Events vom anunta competitiile de gaming si toate detalile despre urmatoarele competitii. Tot de aici veti putea achita si taxa de participare.

Gamingul este fain, dar cel mai fain este cand joci in competitii, cand incerci sa iti depasesti limitele iar adrenalina este maxima. Cand esti carry si ai ramas singur cu toata echipa adversa, atunci o sa simti ca traiesti cu adevarat.

Stiati ca gamingul competitiv este cel cea mai sigura forma de a face sa curga aceasta substanta formidabila prin sange care ne da senzatii si puteri incredibile? Nici noi, doar presupunem :D.

Marsupy Gaming Club isi doreste sa impartaseasca cu ceilalti gameri pasionati placerea competitiilor, de acceea ne vom lua misiunea de a organiza competitii cat mai des.

Momentan, din cauza pandemiei, nu putem organiza competitii ca odinioara, pe lan, cu numar mare de participanti.

Vom organizam in premiera(pentru noi), o competitie de Starcraft 2, care se va desfasura in mare parte online. Doar semifinalistii (ultimii 8), vor juca semifinalele si finalele in sala noastra.


MGC CSGO Wingman Cup Editia 2

MGC CSGO WING 2v2 ED2

Dorim sa anuntam a doua editie a competitiei Marsupy Gaming Club CSGO WingMan Cup.

STRUCTURA:
Mod Joc: WingMan 2v2.
Numărul maxim de echipe este 32, iar numărul maxim de runde este 16.

Cele 32 de echipe vor fi împărțite în 4 grupe, Single Elimination, BO3.
Primele 4 echipe din clasamentul din fiecare grupă se vor califica în Play-off.

Ultimele 8 echipe rămase în runda finală vor juca BO1 cu restul echipelor din aceeași grupă, iar clasamentul va fi decis în funcție de numărul victoriilor.

Hărțile jucate sunt: Overpass, Cobblestone, Nuke, Vertigo, Inferno, iar toate meciurile se vor juca utilizandu-se platforma FACEIT: 

Bracket-uri FACEIT: MGC CSGO Wingman Cup Editia 2

Regulament: Verificati sectiunea ABOUT THIS TOURNAMENT

FOARTE IMPORTANT: Participantii minori, cu varsta minima de 14 ani, sunt OBLIGATI sa aiba permisiunea parintilor, in scris. Documentul poate fi descarcat, accesand urmatorul link.

Taxa de participare se poate achita la receptia clubului nostru sau pe site-ul nostru. Termenul limita de inscriere este 21 Iulie. Dupa plata va fi efectuata, in maxim 24h veti primi invitatia, in baza careia va veti putea inregistra in turneu.

Pentru orice intrebari, ne puteti scrie pe Discord/Facebook/Instagram


ACHITA TAXA PARTICIPARE


eSport Events

 

Mai jos puteti vedea urmatoarele competitii pe care le organizam, in ordine cronologica. Biletele se pot cumpara doar pentru urmatoarea competitie.23/07/2022

MGC CSGO Wingman Cup Editia 2
 

10:00
 

Newsletter


Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pentru a afla primul cand organizam competitii noi sau oricand avem alte informatii importante de comunicat